Babel: "Ik moet leren van deze fout"

2 april 2010, 10:24

Ryan Babel steekt de hand in eigen boezem. Hij erkent dat hij een fout gemaakt heeft door tegenstander Luisao in het gezicht te duwen. De aanvaller van Liverpool kreeg voor deze actie een rode kaart en mede daardoor verloren de Engelsen de eerste Europa League-wedstrijd tegen Benfica uiteindelijk met 2-1.

Babel kreeg het aan de stok met Luisao, nadat de Braziliaan een forse overtreding gemaakt had op Fernando Torres. "Hij kwam op me af en ik vond dat hij te dichtbij kwam. Ik wilde hem duidelijk maken dat hij afstand moest houden en duwde hem daarom terug. De beslissing van de scheidsrechter om daar rood voor te geven, vind ik een beetje zwaar. Een gele kaart had ook volstaan. Maar aan de andere kant: als de regels zou zijn, moet ik me daarbij neerleggen. Dit was een stomme fout van me. Ik moet hier van leren en zorgen dat het niet meer voorkomt", zegt hij tegen de BBC.

"Natuurlijk voel ik me schuldig voor deze nederlaag", vervolgt Babel. "Maar we moeten nu zorgen dat we de situatie volgende week, in eigen huis, rechtzetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen