Benitez boos over incident met Babel

2 april 2010, 09:45   Bijgewerkt: 2 april 2010, 09:52

De Zweedse arbiter Jonas Eriksson maakte donderdag geen vrienden bij Liverpool. Hij gaf in de wedstrijd tegen Benfica niet alleen twee strafschoppen aan de thuisploeg, maar stuurde bovendien Ryan Babel met een rode kaart van het veld.

Babel mocht al na een half uur inrukken, nadat hij zijn hand in het gezicht van tegenstander Luisao geduwd had. Diezelfde Luisao had vlak daarvoor een zware overtreding gemaakt op Babels teamgenoot Fernando Torres. Liverpool-coach Rafael Benitez snapt niet dat Babel wel, maar Luisao niet naar de kleedkamer moest. "Die tackle van achteren op Torres was een veel zwaardere overtreding dan de actie van Ryan. Heel vreemd dat Luisao mocht blijven staan, zeker omdat hij daarna stond te ruziën met Babel. Daarvoor had hij alsnog zijn tweede gele kaart kunnen krijgen. Ik ben teleurgesteld over de gang van zaken, maar kan er helaas niets aan veranderen."

Op het moment dat Babel weggestuurd werd, leidde Liverpool nog met 0-1. Door twee benutte strafschoppen van Cardozo won Benfica uiteindelijk met 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen