Cissé speelde half jaar met gebroken teen

7 april 2010, 21:32   Bijgewerkt: 7 april 2010, 21:41

Sekou Cissé heeft sinds de zomer rondgelopen met een gebroken teen. Dat heeft onderzoek bij een specialist in Frankrijk dinsdag uitgewezen, vertelt de aanvaller van Feyenoord aan Voetbal International. "Een botje onder mijn teen was ingescheurd, bijna gebroken zeg maar. Ik heb daar zes maanden mee gevoetbald."

Cissé klaagde al enkele maanden over zijn voet. Volgens trainer Mario Been kwam dat omdat hij te kleine schoenen droeg, maar Cissé geloofde dat niet. Hij besloot daarom een specialist in Frankrijk op te zoeken. "Hij zag wat nog niemand anders had gezien", aldus Cissé. "Bij Feyenoord wist niemand wat ik precies mankeerde, maar ik heb zoveel pijn gehad. Nu weet ik eindelijk wat er aan de hand was."

"Ik ben op niemand boos, want deze blessure was heel moeilijk te vinden, maar ik vind het wel heel erg jammer dat ik hier zo lang mee heb rondgelopen."

Cissé kan de komende periode gewoon in actie komen voor Feyenoord, maar hij zal zijn teen wel extra goed verzorgen. Vermoedelijk zal hij tijdens wedstrijden aantreden met een speciaal zooltje, dat de gekwetste teen extra steun moet bieden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen