Kalou wil loopbaan afsluiten bij Feyenoord

5 april 2010, 10:46   Bijgewerkt: 5 april 2010, 10:51

Salomon Kalou hoopt aan het eind van zijn carrière nog een keer het shirt van Feyenoord te dragen. De Ivoriaanse aanvaller van Chelsea zou het mooi vinden om zijn loopbaan af te sluiten in Rotterdam, zegt hij op de website van Feyenoord.

"Ik ben mijn carrière gestart bij Feyenoord en daarom blijft deze club met zijn supporters heel speciaal voor mij. Ik wil graag mijn loopbaan ook afsluiten in De Kuip. Ik hoop dat dat gaat lukken", aldus Kalou, die zondag te gast was bij de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen NAC Breda (0-0). "Ik ben heel blij dat ik iedereen weer even heb kunnen zien. Feyenoord en de mensen van de club zitten in mijn hart."

Vanwege het drukke programma van Chelsea heeft Kalou (24) niet vaak de kans om een bezoek te brengen aan Feyenoord. Ook de bekerfinale tegen Ajax kan hij om die reden niet bijwonen, maar hij heeft goede hoop dat zijn oude club die tot een goed einde kan brengen. "Het zou fantastisch zijn als Feyenoord tegen Ajax de beker wint. Ik weet zeker dat dat mogelijk is, hier in de eigen Kuip", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen