Maaskant: "Doodzonde als we play-offs missen"

16 april 2010, 14:27   Bijgewerkt: 16 april 2010, 14:32

Nog maximaal drie punten heeft NAC Breda nodig om een plekje in de play-offs om een Europa League-ticket veilig te stellen. De ploeg staat negende en heeft vier punten voorsprong op nummer tien Roda. Deze voorsprong mag NAC in de laatste twee duels van het seizoen niet meer uit handen geven, vindt trainer Robert Maaskant.

"Het zou doodzonde zijn als we het uiteindelijk niet zouden halen. We hebben er een heel seizoen voor gestreden en hebben ook steeds bij de eerste negen gestaan. Dan zou het treurig zijn als je het in de laatste wedstrijden laat lopen", zegt hij op de website van zijn club. NAC speelt zondag uit tegen SC Heerenveen en twee weken later thuis tegen FC Twente. "Misschien dat het gemakkelijker is om te stunten thuis tegen FC Twente dan nu winnen in Heerenveen", stelt de coach van NAC.

Maaskant heeft namelijk gezien dat sc Heerenveen weer op de goede weg is. "Daar spelen ze de laatste weken een stuk beter. De druk is eraf en ze kunnen vrijuit spelen. Dat zie je terug in hun spel. De ploeg zal het publiek nog wat willen laten zien, zoals ze dat ook tegen PSV (2-2, red.) deden. We kunnen onze borst dus natmaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen