Hadouir staat open voor transfer naar Qatar

Ger
7 mei 2010, 20:23   Bijgewerkt: 7 mei 2010, 20:48

Anouar Hadouir hoopt zijn loopbaan volgend seizoen voort te zetten bij een club uit de top-vijf van de Eredivisie. Mocht dat scenario niet uitkomen, dan heeft de aanvallende middenvelder ook wel oren naar een overstap naar Qatar.

"We hebben zijn naam neergelegd, en daar is positief op gereageerd. Anouar is toe aan een andere uitdaging", aldus Hakim Slimani, de zaakwaarnemer van Hadouir, tegen VI. "Het is duidelijk dat zijn voorkeur ligt bij een club uit de top-vijf van Nederland, en ik verwacht dat er bij die clubs komende zomer ook nog wel wat verschuivingen plaats gaan vinden. Zo niet, dan is Qatar absoluut een serieuze optie. Nu wordt daar nog de Emir Cup gespeeld, daarna komt de markt op gang. We wachten af."

De 27-jarige Hadouir heeft bij Roda JC nog een verbintenis tot medio 2011. De kans lijkt nihil dat het contract wordt verlengd, waardoor een verkoop van de middenvelder deze zomer een optie is. De oud-speler van Willem II wordt op de voet gevolgd door enkele clubs uit Qatar, maar van een serieus bod is nog geen sprake.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen