Pothuizen stopt: "Best emotioneel moment"

12 mei 2010, 16:32   Bijgewerkt: 12 mei 2010, 16:37

Zelf wilde hij nog best een jaartje door, maar het is hem niet gegund. NEC maakte woensdag bekend dat de club het contract met Patrick Pothuizen (37) niet gaat verlengen, waardoor de verdediger per direct een punt achter zijn carrière zet.

Pothuizen moest even slikken toen NEC-directeur Carlos Aalbers hem vertelde dat hij geen nieuw contract kreeg. "Ik was wel even emotioneel ja, het is afgelopen nu", zegt hij op de website van NEC. "We hebben een goed gesprek gehad. Carlos Aalbers heeft het standpunt van de club uitgelegd en dat begrijp ik volkomen. Met Rens van Eijden, Mark Otten, Ramon Zomer en Bram Nuytinck heeft de club al vier spelers voor de centrale posities achterin. Ik ben in elk geval trots op de carrière die ik heb gehad, ik ben blij dat ik als basisspeler geëindigd ben", aldus de centrale verdediger.

Aalbers heeft mooie woorden over voor de verdediger: "Iedereen heeft bewondering voor het feit dat Patrick 414 competitiewedstrijden gespeeld heeft. Voor mij staat één ding vast: Patrick is een liefhebber met het hart op de goede plaats. Door zijn prestaties en zijn gedrag is hij uitgegroeid tot een echte NEC'er. Namens iedereen bij NEC wil ik hem bedanken voor al zijn inzet en betrokkenheid bij onze club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen