Rutten: "Weet niet of El Hamdaoui betaalbaar is"

Ger
1 mei 2010, 10:13   Bijgewerkt: 1 mei 2010, 10:27

Fred Rutten heeft naast Jeremain Lens ook interesse voor Mounir El Hamdaoui. De PSV-trainer durft echter niet te zeggen of het budget het toelaat om beide aanvallers van AZ over te nemen. Pikant detail: beide clubs spelen zondagmiddag tegen elkaar in Alkmaar.

"Ik vind El Hamdaoui een geweldige spits, maar weet niet of hij voor ons betaalbaar is", aldus Rutten in De Telegraaf. Volgens de oefenmeester is de raad van commissarissen van PSV bereid komende zomer bereid 'verantwoorde financiële risico's te nemen'. In de winterstop was het voor Rutten nog onmogelijk een deugdelijke vervanger voor de ontslagen Jonathan Reis aan te trekken.

"Soms moet je een voorschotje nemen op de toekomst", zegt Rutten over de omslag. "Het vertrekpunt van de investeringen is het bedrag dat we voor Danko Lazovic (5 miljoen, red.) hebben ontvangen. Ik heb bewezen dat mijn investeringen rendement opleveren. Als ik helder kan onderbouwen dat een bepaalde aankoop verstandig is, zullen ze bereid zijn mee te denken. Dat gevoel heb ik gekregen. Mijn voorstellen zullen reëel zijn, ik vraag niet om Cristiano Ronaldo."

Rutten is tevreden over de slagvaardigheid van de clubleiding bij het aantrekken van Atiba Hutchinson. "Dat is een compliment waard, want er waren kapers op de kust. Als wij ons willen doorontwikkelen, hebben we in iedere linie versterking nodig. Met iedere aankoop geef je een signaal af, want de concurrentie neemt toe. Omdat we met Lazovic en Reis twee aanvallers kwijt zijn, is duidelijk dat voorin de prioriteit ligt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen