Van Damme op weg naar Wolverhampton

Ger
14 mei 2010, 09:34

Jelle van Damme heeft laten weten dat hij Anderlecht verlaat en naar Wolverhampton Wanderers overstapt. De club uit de Premier League heeft drie miljoen euro over voor de 26-jarige verdediger.

"Zo'n kans kan ik niet laten liggen", zegt Van Damme in Het Laatste Nieuws. "Ik heb al lang contact met Wolverhampton. Vooral coach Mick McCarthy drong fel aan. Dat gaf mij meteen een goed gevoel. Ik heb de stad en de club al bezocht en alles was keurig in orde. Binnenkort zoeken we een huis."

Wolverhampton eindigde dit seizoen in Engeland op de vijftiende plaats. "De club heeft ambitie en wil investeren. Dat ze voor mij drie miljoen euro willen betalen bewijst dat. Ze willen bij de subtop aanleunen en ze hebben mij verzekerd dat ze nog enkele spelers zullen halen", aldus de oud-Ajacied.

Anderlecht en Wolverhampton hebben naar verluidt bijna een akkoord over de overgang van de linkspoot. In Engeland zou hij zijn krabbel kunnen zetten onder een contract voor vier seizoenen. Van Damme heeft nog een eenjarige verbintenis bij Anderlecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen