Du Chatinier geeft jongeling Vostermans kans

22 juli 2010, 09:30   Bijgewerkt: 22 juli 2010, 09:39

Ismo Vostermans maakt vanavond zijn Europese debuut voor FC Utrecht. De 21-jarige verdediger krijgt, door de afwezigheid van Sander Keller (geschorst) en Jan Wuytens (geblesseerd) tegen KF Tirana een kans in het hart van de defensie.

Coach Ton du Chatinier had voor de plek in het centrum naast Alje Schut ook kunnen kiezen voor Francis Dickoh. De Deen mag echter vertrekken en om zijn marktwaarde niet te laten dalen, stelt FC Utrecht hem liever niet op in de Europa League.

FC Utrecht verdedigt in Albanië een 4-0 voorsprong. Het mag voor de ploeg uit de Domstad dus geen enkel probleem zijn om door te bekeren in de Europa League, maar Du Chatinier vindt het belangrijk om een toch goede wedstrijd op de mat te leggen. "Iedereen heeft het al over Luzern als volgende tegenstander, maar eerst moeten we nog deze wedstrijd spelen. Het is mijn taak als trainer om daar de aandacht op te vestigen. Ik wil een goede wedstrijd spelen, winnen en voor Nederland punten verdienen voor de Europese ranking", zegt hij in De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen