Moratti 'doof' voor belangstelling Sneijder

7 juli 2010, 16:35

Massimo Moratti heeft voor zichzelf een goede manier gevonden om de vermeende interesse in zijn spelmaker Wesley Sneijder te negeren. De voorzitter van Internazionale houdt zich simpelweg blind en doof als een mogelijk vertrek van de belangrijke middenvelder ter sprake komt.

Op de vraag van een verslaggever of Manchester United een bod op Sneijder bij Inter had neergelegd, antwoordde Moratti woensdag: "Ik denk het wel, maar ik wil het niet weten. Ik stel zo weinig mogelijk vragen bij Inter over Wesley, want ik wil niet in de verleiding komen om hem te verkopen."

Naast ManUnited zou ook zijn vorige club Real Madrid opnieuw interesse in Sneijder hebben. Coach José Mourinho, zijn voormalige trainer bij Inter en nu de baas bij de Spaanse topclub, zou hem graag weer onder zijn hoede nemen. Sneijder liet overigens eerder al weten niet terug te keren naar het 'respectloze' Real.

Mourinho zou ook twee andere spelers van de Italiaanse en Europese kampioen, rechtsback Maicon en aanvaller Mario Balotelli, naar Madrid willen meenemen. "Voorlopig heb ik nog geen enkel goed bod ontvangen op wie dan ook. Afwachten maar", concludeerde Moratti.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen