Profclubs ongeslagen in oefenwedstrijden

3 juli 2010, 20:21   Bijgewerkt: 3 juli 2010, 20:31

Feyenoord heeft bij zijn eerste voorbereidingswedstrijd op het nieuwe seizoen direct de dubbele cijfers gehaald. VVSB, één van de clubs die vanaf komend seizoen in de Topklasse uitkomt, werd in Noordwijkerhout met 10-0 verslagen.

Karim el Ahmadi brak na twintig minuten de ban voor Feyenoord en daarna ging het hard. Bij de doelwissel stond 6-0 voor de Kuipbewoners. Na de pauze werd de score vervolgens opgevoerd tot 10-0. Ruben Schaken, die deze zomer werd overgenomen van VVV Venlo, scoorde drie keer. Adil Auassar, de andere speler die bij VVV werd weggeplukt, stond net als Schaken in de basis, maar kwam niet tot scoren.

Ook PSV scoorde er lustig op los. In Geldrop werd amateurclub Geldrop/Houta Bouw met 12-0 aan de kant gezet. NAC Breda had veel meer moeite in zijn oefenduel. De provinciegenoot van PSV kwam in zijn eerste oefenpot deze zomer met 1-0 achter tegen de amateurs van Zundert. Pas na 71 minuten maakten de Bredanaren gelijk, waarna ze de score opvoerden tot 1-4. Ook Vitesse hield zijn doel niet schoon. Dat weerhield de Arnhemmers echter niet van een 6-1 overwinning op FC Presikhaaf.

FC Groningen is zaterdag eveneens begonnen met zijn oefencampagne. De ploeg van de nieuwe trainer Pieter Huistra haalde nét niet de dubbele cijfers. Het regioteam RWE Eemsmond kreeg in Uithuizermeeden met 9-0 pak slaag.

FC Utrecht bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League en nam het daarom op tegen een iets gerenmeerdere opponent. De Domstedelingen kwamen in eigen huis niet verder dan 0-0 tegen Litex Lovech, dat in het afgelopen seizoen voor de derde keer kampioen van Bulgarije werd.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen