Van der Wiel over geel: "Dom, eigen schuld"

2 juli 2010, 19:34   Bijgewerkt: 3 juli 2010, 11:03

Gregory van der Wiel sprak na afloop van de overwinning op Brazilië van een 'droom die uitkomt'. De rechtsback plaatste zich met Nederland voor de halve finale van het WK, door de Goddelijke Kanaries terug in hun kooi te stoppen: 2-1.

"Geweldig man", sprak hij tegen FCUpdate.nl. "In de eerste helft speelden we niet ons eigen spel, maar in de laatste twintig minuten voor rust ging het al beter. Na rust voelden we snel dat we beter waren, zeker na die snelle 1-1. Op zo'n moment voel je je zó sterk, niet te geloven. De laatste twintig minuten viel Brazilië constant aan en was het bikkelen en tegenhouden om de winst binnen te slepen."

Minpuntje voor de verdediger was dat hij een gele kaart opliep, waardoor hij geschorst is voor de halve finale. Hij kreeg de kaart omdat hij gretig naar de grond ging, in de hoop een vrije trap te krijgen. Een fopduik, geeft hij toe. "Ik was bezig met een dribbel en zag de tegenstander zijn been uitsteken. Ik dacht dat hij me zou raken, maar dat gebeurde niet. Dom, eigen schuld. Jammer dat ik daardoor geschorst ben."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen