Afellay: "Met geruchten kan ik niets"

3 augustus 2010, 14:54   Bijgewerkt: 3 augustus 2010, 15:01

Na een vakantie van drie weken meldde Ibrahim Afellay zich dinsdag weer bij PSV. Vier dagen voor de eerste competitiewedstrijd tegen SC Heerenveen trainde hij weer voor het eerst mee met de Eindhovense ploeg. Toch is het nog altijd de vraag of hij ook op 31 augustus, als de transfermarkt sluit, nog speler van PSV is.

Hamburger SV toonde eerder al interesse in Afellay, maar de middenvelder zag dat niet zitten. Onder meer Arsenal wordt nu met hem in verband gebracht. Zelf gaat Afellay er echter voorlopig vanuit dat hij bij PSV blijft. "Mijn contract loopt nog, ik ben speler van PSV en dat ben ik met plezier. Met geruchten kan ik niks, mijn focus ligt bij PSV. Ik heb nog niet met PSV gesproken en er is ook niks concreets waar ik hier op kan ingaan", is de duidelijke taal van de international op de website van zijn club.

Met PSV hoopt Afellay dit seizoen een gooi naar de titel te kunnen doen. "We hebben ons versterkt, de club heeft gerichte aankopen gedaan. Daarmee kunnen we ergens naartoe werken. De doelstelling is kampioen worden, zover mogelijk komen in Europa en ook het bekertoernooi. We moeten overal zo lang mogelijk in meedoen."

De jacht van PSV naar hoofdprijzen begint komende zaterdag in Friesland, met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Afellay weet nog niet of hij dan van de partij is, gezien zijn trainingsachterstand. Hij sluit het echter ook niet uit. "Of ik er zaterdag sta, dat weet ik niet. Ik heb nog niet met de trainer gesproken. Als hij en het team me nodig hebben zal ik er staan, maar dit is pas mijn eerste dag weer terug", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen