'Ajax rondt komst Mido vandaag af'

10 augustus 2010, 09:03   Bijgewerkt: 10 augustus 2010, 10:08

Na André Ooijer lijkt ook Ahmed 'Mido' Hossam een contract te gaan tekenen bij Ajax. De Egyptische aanvaller komt vandaag (dinsdag) naar Amsterdam voor een afrondend gesprek met de clubleiding en coach Martin Jol. "Ik hoop snel mijn oude niveau weer te bereiken", zegt de 27-jarige spits tegen Egyptische media.

Naar verluidt heeft Mido met zijn huidige club Middlesbrough al overeenstemming bereikt over de voorwaarden voor zijn vertrek. Hij wordt in Amsterdam, evenals Ooijer, vooral gezien als versterking voor de breedte. Mocht Mido vandaag inderdaad tekenen bij Ajax, kan het overigens nog even duren voordat hij zijn debuut kan maken. Het kan namelijk wel twee weken duren voordat hij zijn werkvergunning binnen heeft.

Mido kijkt uit naar zijn tweede avontuur bij Ajax, laat hij weten aan verslaggevers uit zijn vaderland. "Ik heb met Suarez en El Hamdaoui twee grote concurrenten. Maar dat maakt me alleen maar sterker. Ik heb een goede band met Ajax, de supporters en trainer Martin Jol." Mido kent Jol nog uit zijn periode bij Tottenham Hotspur.

Ook een andere oud-speler van Ajax, Daniel de Ridder, keert mogelijk terug op het oude nest. Hij is vanaf woensdag op proef en krijgt op die manier een kans om een contract af te dwingen. Momenteel is De Ridder nog eigendom van Wigan Athletic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen