Douglas wil bij FC Twente blijven

Koen Freriks
8 augustus 2010, 15:22

Douglas wil deze zomer geen vertrek forceren bij FC Twente. De 22-jarige verdediger zegt in gesprek met NUSport dat hij nog een jaar wil doorgaan bij de landskampioen. 

In tegenstelling tot Bryan Ruiz aast de Braziliaan niet op een transfer. "Ik zit hier prima, we gaan Champions League spelen en ik kan nog veel leren. Natuurlijk wil ik wel een stap maken, maar dat komt vanzelf wel", vertelt Douglas.

Toch wil Douglas de Twente-fans niet beloven dat hij blijft. "Er heeft zich nog niemand gemeld bij mijn zaakwaarnemer. Pas als dat gebeurt, ga ik er rustig over nadenken. Ik ben er nu helemaal niet mee bezig."

De steunpilaar van Twente maakt zich niet druk na het 0-0 gelijkspel tegen Roda JC. "De eerste wedstrijd van het seizoen is altijd lastig. We speelden eigenlijk best goed. Of we beter zijn dan vorig jaar? Dat weet ik niet, dat is nog te vroeg om te zeggen", zegt de lange mandekker, die zijn eigen team niet als grootste kanshebber op de titel ziet. "Favoriet voor de titel zijn we in ieder geval niet, dat zijn PSV en Ajax, maar we maken natuurlijk wel kans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen