FC Twente blijft nuchter onder geflirt Ruiz

Koen Freriks
14 augustus 2010, 09:41   Bijgewerkt: 14 augustus 2010, 14:11

FC Twente is voorbereid op een vertrek van Bryan Ruiz. De sierlijke aanvaller van de Tukkers flirtte deze week opzichtig met het geïnteresseerde Sevilla. Trainer Michel Preud'homme reageert koel op de uitlatingen van zijn sterspeler. 

"Ik til er niet zo zwaar aan", aldus Preud'homme in De Telegraaf. "Hij heeft tegenover ons eerder al duidelijk aangegeven, dat hij een droom heeft om in Spanje te gaan voetballen. Daar hebben we afspraken over gemaakt. Bij bepaalde bedragen gaat de club eraan meewerken om zijn droom mogelijk te maken. Tot het zover is, zet hij zich voor honderd procent in voor FC Twente." 

De landskampioen heeft al een plan klaarliggen als Ruiz vertrekt. "Wij hebben ons voorbereidende werk gedaan en weten precies wat we moeten doen", aldus Preud'homme. 

Concreter betekent dat, dat FC Twente het vertrek van Ruiz op wil vangen door meerdere spelers aan te trekken. "Het is een mooie ambitie om ons dan op meer dan één positie te versterken. Zoals bij het vertrek van Ronnie Stam, toen we drie plaatsen hebben ingevuld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen