Heracles mist Douglas, Roda wellicht zonder Addo

27 augustus 2010, 19:52   Bijgewerkt: 27 augustus 2010, 19:59

De uitwedstrijd tegen Roda JC op zaterdagavond (19.45 uur) komt te vroeg voor Darl Douglas. De flankspeler van Heracles is nog niet hersteld van de spierblessure die hij vorige week zondag opliep in het competitieduel met Feyenoord (1-1).

“De spier is gelukkig niet gescheurd. We hopen dat hij er de volgende wedstrijd weer bij is”, zei trainer Peter Bosz in De Stentor. De coach kan ook niet beschikken over Peter Reekers. De verdediger is nog herstellende van een gebroken jukbeen.

Bij Roda JC staat er een vraagteken achter de naam van Eric Addo. De verdediger was vrijdag wegens een knieblessure absent op de training, zo meldt De Limburger. Vincent Lachambre is er door een spierscheuring sowieso niet bij in het Parkstad Limburg Stadion. Tegenover de blessures van deze verdedigers staat de rentree van Davy de Fauw, die tegen Ajax nog geschorst was. Ook meldde Robbie Wielaert zich deze week in Kerkrade. Roda JC huurt de centrumverdediger voor de rest van het seizoen van Ajax, al is het nog niet bekend of hij tegen Heracles in de basis staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen