Jol twijfelt tussen Alderweireld en Oleguer

24 augustus 2010, 13:37   Bijgewerkt: 24 augustus 2010, 13:43

De basisformatie van Ajax voor de wedstrijd tegen Dinamo Kiev is nog niet zeker. Centraal achterin moet coach Martin Jol een keuze maken tussen Oleguer en Toby Alderweireld. Dinsdag wilde hij nog niet zeggen op wie zijn keuze valt.

Vorige week, in Oekraïne, speelde Oleguer. Enkele dagen later tegen Roda JC stond Alderweireld echter weer in de basis. Een andere optie is om André Ooijer centraal achterin naast Jan Vertonghen te zetten, al lijkt dat onwaarschijnlijker gezien de lichte trainingsachterstand van de van PSV overgekomen verdediger.

Jol kan geen beroep op de geschorste Vurnon Anita doen. Urby Emanuelson vervangt Anita waarschijnlijk links in de defensie. Voor de positie op de linkerflank komen Christian Eriksen en Miralem Sulejmani in aanmerking. Aanwinst Mido, die deze week tekende, is nog niet beschikbaar omdat hij nog geen werkvergunning heeft.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Stekelenburg; Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen en Emanuelson; De Zeeuw, De Jong en Enoh; Suarez, El Hamdaoui en Eriksen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen