Kwakman: "Zielig zoals NAC werd weggespeeld"

Ger
22 augustus 2010, 12:24   Bijgewerkt: 22 augustus 2010, 15:24

Kees Kwakman is hard in zijn oordeel over het voetbal van NAC Breda. De Brabantse club verloor zaterdag met 3-1 bij SC Heerenveen. Volgens de middenvelder is NAC 'zowel op als buiten het veld los zand'.

"Het matige spel is een opeenhoping van wat NAC het laatste halfjaar al heeft laten zien. Dat mag ik waarschijnlijk niet zeggen, maar ik doe het wel", aldus een openhartige Kwakman tegen Omroep Brabant. "Het is los zand. Zowel op als buiten het veld. Het is gewoon zielig zoals NAC tegen Heerenveen werd weggespeeld." 

"Tegen AZ hebben we een beetje fortuinlijk een punt gepakt en daarna hebben we twee keer terecht verloren", vat Kwakman de voorlopige sportieve prestaties samen. "Maar ondanks dat we heel slecht speelden, waren we niet kansloos tegen Utrecht en Heerenveen. Als het allemaal klopt, hebben gewoon kansen tegen deze ploegen."

Tot overmaat van ramp besloot trainer Robert Maaskant deze week volkomen onverwacht te vertrekken naar het Poolse Wisla Krakow. "Ik zit zaterdagochtend op de club een broodje te eten en na tien minuten zegt iemand: 'Heb je het al gehoord? De trainer is weg'. Ik dacht dat er een grapje werd gemaakt. Maar het bleek waar te zijn. Dat heeft de voorbereiding natuurlijk wel verstoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen