Strootman: "Sparta snapt niet dat ik hogerop wil"

Koen Freriks
26 augustus 2010, 12:23

Kevin Strootman wacht al de hele zomer op een transfer naar een Eredivisie-club, maar hij lijkt nog minimaal een half jaar te moeten wachten. De middenvelder van Sparta is geïrriteerd door de houding van de club, die onlangs een transfer naar FC Utrecht dwarsboomde. 

"Het is een vervelende situatie", aldus Strootman in Voetbal International. "Iedereen snapt dat ik op het hoogste niveau wil spelen, maar de clubleiding ziet het anders. Dat is hun goed recht. Dan blijf ik hier lekker twee jaar voetballen en loop ik gratis de deur uit. Tegen die tijd ontvangen ze helemaal niets meer voor me. Als ze dat willen, prima."

"Sparta zou deze zomer meewerken aan een transfer", zo stelde Strootman eerder al. "Ik ga liever nog niet naar het buitenland. Misschien als het de allerlaatste optie zou zijn, maar ik wil slagen in de Eredivisie. Op het veld ben ik er niet mee bezig, maar daarbuiten wel, dat zeg ik heel eerlijk."

Sparta houdt voorlopig vast aan een relatief hoge transfersom voor de talentvolle middenvelder. Diverse Eredivisionisten toonden de voorbije weken belangstelling, maar schrokken van de vraagprijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen