Van der Vaart wil wel luisteren naar ManUnited

Ger
20 augustus 2010, 10:46

Rafael van der Vaart staat open voor een transfer naar Manchester United. De Oranje-international is niet zeker van een basisplaats bij zijn huidige werkgever Real Madrid. De Spaanse topclub haalde deze week met Mesut Özil nog eens een serieuze concurrent voor de oud-Ajacied in huis.

"Als José Mourinho (trainer Real, red.) me duidelijk maakt dat ik niet veel zal spelen, dan zie ik mijn toekomst in Engeland", laat Van der Vaart (27) weten in The Express. "Ik zou nooit voor een andere Spaanse club kunnen uitkomen. Eigenlijk is er na Real Madrid maar één club waarbij je in niveau geen stap achteruit zet - en dat is Manchester United."

De naam van de Nederlandse middenvelder zou ook voorkomen op het lijstje van Alex Ferguson, de manager van de Engelse club. "Als ze echt interesse hebben, dan zal ik zeker naar ze luisteren", zegt Van der Vaart. "Als ik een basisplaats zou kunnen krijgen en de situatie in Madrid blijft zoals die is, dan wordt het lastig om een bod af te slaan."

"Alex Ferguson is een fantastische coach. Een club als Manchester United doet altijd mee om de prijzen en dat is een belangrijke factor in deze fase van mijn loopbaan", besluit Van der Vaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen