Arsenal geeft zege diep in blessuretijd uit handen

18 september 2010, 20:24   Bijgewerkt: 18 september 2010, 21:17

Arsenal heeft de kans om de macht in Engeland te grijpen niet benut. Zonder de geblesseerde Robin van Persie koersten de Londenaren zaterdag af op een zege bij Sunderland, wat ertoe zou leiden dat The Gunners de koppositie zouden afpakken van Chelsea. In blessuretijd staken The Black Cats daar echter een stokje voor (1-1). 

Al na elf minuten kwam Arsenal op curieuze wijze op voorsprong. Sunderland-speler Ferdinand nam op eigen helft veel tijd om de bal weg te werken. Net op het moment dat de verdediger uithaalde, stak Cesc Fabregas een voet uit, waardoor het speeltuig de andere richting opging en in het doel van Sunderland vloog (1-0).

Na de vroege voorsprong leek Arsenal niet meer in de problemen te komen, hoewel het tien minuten na de pauze met tien man verder moest omdat Alexandre Song zijn tweede gele kaart had ontvangen. Sunderland deed echter weinig met de numerieke meerderheid. Dertien minuten voor het einde had Tomas Rosicky zelfs de beslissing op zijn schoen, maar de Tsjechische middenvelder miste een strafschop.

Pas in de toegevoegde speeltijd slaagde Sunderland erin voordeel te putten uit de man-meer-situatie. Arsenal kreeg het niet voor elkaar de bal weg te krijgen uit het eigen strafschopgebied, waardoor het leer opeens voor de voeten van Darren Bent belandde. De spits aarzelde niet, scoorde en bepaalde zo de eindstand op 1-1.

Na vijf duels staat Arsenal tweede met elf punten, één minder dan koploper Chelsea, dat bovendien nog één duel tegoed heeft. The Blues ontvangen zondag Blackpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen