Been vreest Tomasson tot winterstop kwijt te zijn

22 september 2010, 10:42   Bijgewerkt: 22 september 2010, 10:47

Mario Been houdt er voorzichtig rekening mee dat hij dit kalenderjaar niet meer over Jon Dahl Tomasson kan beschikken. De Deen zit sinds het WK in de lappenmand en de coach van Feyenoord denkt niet dat hij op korte termijn wedstrijdfit is.

De blessure van Tomasson is een complex verhaal. "Ik weet er ook niet het fijne van. Ik heb lang gehoopt hem er snel weer bij te hebben, maar de berichten die ik nu krijg zijn allesbehalve optimistisch. Het gaat nog minimaal een paar weken duren. Ik vrees dat hij voor de winterstop niet inzetbaar is", zegt Been in AD Sportwereld

Half augustus leek Tomasson bijna fit, maar tijdens de training ging het opnieuw mis. "Er is een blessure bijgekomen, een spierblessure", zegt clubarts Casper van Eijck in dezelfde krant. "Hoe dat kan? Door zijn keiharde manier van trainen. Het is een complexe kwestie en vervelend voor de club en bovenal voor Jon zelf."

Tomasson raakte geblesseerd in de WK-wedstrijd van Denemarken tegen Japan. Omdat bondscoach Morten Olsen op dat moment al drie keer gewisseld had, speelde Tomasson door. "Daar is de kwetsuur ernstig verergerd", denkt Van Eijck.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen