Dost: "Ik was verbaasd over wissel"

Koen Freriks
18 september 2010, 10:43   Bijgewerkt: 18 september 2010, 10:50

Bas Dost maakt een goede start door bij SC Heerenveen, maar vrijdag zat het niet mee voor de lange spits. De aanvaller werd bij een stand van 2-2 tegen De Graafschap een kwartier voor tijd uit het veld gehaald door trainer Ron Jans. De Friezen gaven het gelijkspel in de slotfase uit handen.

“De teleurstelling is groot. Als je als Heerenveen bij De Graafschap speelt moet je drie punten pakken. Dit is niet best”, aldus het 21-jarige talent tegenover de NOS. “Ik denk dat het de eerste helft wel lekker ging, de bal viel echter net niet op de goede plek voor de goal. De tweede helft nam ik een bal verkeerd aan waar geen goal uit komt. Ik had echter het gevoel dat-ie nog wel kon komen. Je speelt zelf de kansen niet uit, dan is het vragen om moeilijkheden.”

“Ik was wel verbaasd dat ik gewisseld werd”, vervolgt de aanvalsleider. “Ik denk dat je nooit blij bent als je op dat moment gewisseld wordt. Als je ziet dat ik voor de goal niet een bal heb gehad die ik erin kon schieten of koppen: dat is niet leuk. Het zij zo, we moeten verder.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen