Drenthe: "Casillas feliciteerde me met zege"

Ger
13 september 2010, 08:43

Royston Drenthe beleefde zaterdag een onvergetelijke avond met Hercules Alicante. De bescheiden promovendus trakteerde de Spaanse titelverdediger FC Barcelona voor eigen publiek op een nederlaag (0-2).

"Dit is een amazing feeling", zegt Drenthe, die na ruim een uur spelen wegens kramp in de hamstring gewisseld werd, in De Telegraaf. "Dit is heel bijzonder en niet voor heel veel ploegen weggelegd. Natuurlijk wordt er na afloop direct gezegd, dat Barcelona niet in goede doen was. Maar ik denk dat wij het tactisch fantastisch hebben aangepakt."

"We hebben heel veel video gekeken, waarbij Inter als voorbeeld gold. De manier, waarop zij Barcelona in de Champions League bestreden, was ook ons plan. We stonden achterin als blok en Trezeguet en Valdez moesten het voorin uitzoeken. Na 65 minuten had ik nog net genoeg energie om te juichen, maar werd daarna naar de kant gehaald."

Na de wedstrijd ontving de oud-Feyenoorder een bemoedigend bericht. "Ik kreeg een sms van Iker Casillas, die me feliciteerde en ook bedankte. Ik sta nog steeds onder contract bij Real Madrid en heb mijn club dus een mooie dienst bewezen. Iker vond dat ik zo moest doorgaan. Hij was trots. Leuk om te horen van een oud-ploeggenoot."

Piet Velthuizen behoorde evenals Drenthe tot de wedstrijdselectie van Hercules. De van Vitesse overgenomen doelman zat echter negentig minuten op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen