Eagles-coach Ulderink: "Van Beukering is topfit"

Koen Freriks
3 september 2010, 18:10   Bijgewerkt: 3 september 2010, 18:52

Jhon van Beukering werd in het verleden nogal eens te zwaar bevonden bij zijn clubs, maar zijn nieuwe werkgever Go Ahead Eagles benadrukt dat de spits momenteel 'topfit' is. De 26-jarige aanvaller wil zich na zijn mislukte periodes bij NEC en De Graafschap opnieuw bewijzen, zegt trainer Andries Ulderink.

Van Beukering had ook een aanbieding van AGOVV op zak, maar koos voor de club uit Deventer. "En daar zijn wij erg blij om", vertelt Ulderink in Voetbal International. "Jhon is topfit, hij heeft heel erg goed voor zichzelf getraind en wat ik van hem bij ons heb gezien, ziet er veelbelovend uit. Hij was het plezier in het voetbal kwijt en hij wil zich nu opnieuw bewijzen. Voor een trainer is er niets mooiers dan werken met spelers die de motivatie uit zichzelf halen."

Ulderink heeft zelfs zoveel vertrouwen in zijn aanwinst dat hij overweegt het traditionele 4-3-3 systeem in te ruilen voor 4-4-2. "Ik denk dat Jhon en Koen heel goed samen kunnen spelen. Jhon kan namelijk onder Van der Biezen spelen, bovendien is het goed dat die ook wat concurrentie krijgt."

Van Beukering werd vorig seizoen door NEC verhuurd aan De Graafschap, maar daar was de goalgetter om disciplinaire redenen al snel niet meer welkom. Bij Go Ahead Eagles zal hij voorlopig op amateurbasis spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen