Fer neemt schuld 0-1 op zich: "Weer slaapmomentje"

20 september 2010, 00:30   Bijgewerkt: 19 september 2010, 23:59

Dat de overwinning van Ajax op Feyenoord volledig verdiend was, zal niemand kunnen ontkennen. Maar toch had er wellicht meer ingezeten voor de thuisploeg, als het in de laatste minuten van de eerste helft de gelederen gesloten had kunnen houden. Vijf minuten voor rust zorgde Siem de Jong echter voor de, mentaal belangrijke, 0-1.

Het doelpunt viel op een merkwaardige manier. Stefan de Vrij leek een Amsterdamse vrije trap te gaan wegwerken, maar raakte de bal verkeerd. Het speeltuig zeilde richting tweede paal, waar Siem de Jong helemaal vrij binnen kon koppen.

“Een slaapmomentje”, bevestigt de schuldbewuste Fer, die niet voor het eerst in zijn carrière op een cruciaal moment niet helemaal goed oplette. “Hoe ik die slaapmomentjes uit mijn spel ga krijgen? Geen idee. Daar ga ik hard aan werken.”

Teamgenoot Stefan de Vrij benadrukt dat de wil om Ajax met fel spelen het vuur aan de schenen te leggen er wel was. “Het plan was om er vol op te klappen, maar om één of andere reden lukte dat niet. We waren echt gebrand op een goed resultaat, helaas was dat misschien niet altijd te zien. We zullen ons nu moeten herpakken en ons richten op de bekerwedstrijd van woensdag tegen Roda JC. Want als we die ook verprutsen, hebben we alleen de competitie nog. Dat willen we niet.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen