Kivuvu: "Goed om overeind te blijven tegen Totti"

30 september 2010, 10:25

Voor Dominique Kivuvu ging deze week een droom in vervulling. De oud-middenvelder van NEC speelde met zijn nieuwe club CFR Cluj in de Champions League bij AS Roma. Cluj kon niet stunten (2-1), maar toch is Kivuvu dik tevreden.

"Dit was anders dan de competitie, dit was anders dan de Europa League, dit was de Champions League. Als jonge jongen keek ik op TV naar de Champions League en nu speelde ik er zelf", zegt Kivuvu tegen de Sports Entertainment Group. "We hebben goed gespeeld, vooral in de eerste helft, en hielden lang stand. In de tweede helft zakten we wat in en werden zij met invallers Adriano en Marco Borriello sterker. Na de 1-0 waren we even aan het zoeken en vervolgens maakt Borriello heel snel de tweede goal. Dat was toch wel de klasse van Roma, het verschil tussen Cluj en Roma."

Zelf stond de 23-jarige Kivuvu in Rome tegenover Francesco Totti. "Het heeft me een goed gevoel dat hij niet echt in zijn spel is gekomen. Goed om overeind te blijven tegen een speler die er al jaren staat", aldus de verdedigende middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen