Koster hoopt op stunt bij Villarreal

30 september 2010, 09:30   Bijgewerkt: 30 september 2010, 09:35

Gezien de slechte resultaten in de Belgische competitie kan Adrie Koster wel een succesje gebruiken bij Club Brugge. De uitwedstrijd van vanavond tegen het sterke Villarreal lijkt daarvoor een mooie gelegenheid. Club wil stunten, aldus Koster.

"Om een goed resultaat neer te zetten, zullen we tot scoren moeten komen", trapt hij op zijn clubwebsite een open deur in. Villarreal opende de Europa League-groepsfase met een nederlaag bij Dinamo Zagreb. "Na die nederlaag kan Villarreal zich geen puntenverlies meer veroorloven en dus zullen zij er vol voor gaan. Maar het is in elk geval de bedoeling dat we iets tonen en daar heb ik wel vertrouwen in."

De Nederlander is vol lof over de Spaanse opponent. "Ze spelen met technisch vermogen, korte combinaties door het centrum en twee sterk opkomende vleugelverdedigers. Het is gewoon een heel goede ploeg, die niet voor niets op de tweede plaats staat in de Primera Division. Of ik meer zekerheid zal inbouwen? Dat is altijd een afweging die je moet maken. Tegen Villarreal zullen we ongetwijfeld vaak de wedstrijd ondergaan, maar als we de bal hebben, moeten we daar iets mee doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen