Levante helpt stadgenoot Valencia aan koppositie

25 september 2010, 21:54   Bijgewerkt: 25 september 2010, 23:32

Met dank aan zijn kleine broertje Levante heeft Valencia de koppositie in de Primera Division weer terug. De club uit de sinaasappelstad won eerder op de avond met 2-0 van Sporting de Gijón en zag concurrent Real Madrid later op bezoek bij Levante punten morsen. De Koninklijke kwam bij de promovendus niet verder dan 0-0.

Dat Real Madrid punten liet liggen, had het volledig aan zichzelf te wijten. De ploeg van trainer José Mourinho creëerde kans op kans, maar een rechtsgeldige treffer maakte het niet. Het kwam wel tot een ónrechtsgeldige goal: kort voor de rust was Gonzalo Higuain trefzeker, maar het doelpunt van de Argentijnse spits werd, terecht, afgekeurd wegens buitenspel.

Na rust werd de druk op het doel van Levante alsmaar groter, maar ook nu waren de hoofdstedelingen niet zorgvuldig in de afwerking. Bijna bezorgde Levante-sluitpost Manolo Reina Real toch de volle buit. De doelman liet een afstandsschot van Karim Benzema door zijn handen glippen, maar pakte de bal net op tijd alsnog op.

Het bleef bij 0-0, ondanks dat Higuain in de slotseconde nog een megakans kreeg. Daardoor komt Real Madrid op elf punten na vijf wedstrijden, waarmee het de tweede plek in handen heeft. Koploper Valencia heeft al dertien punten op de teller staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen