Maduro klopt Drenthe, Boutahar verliest bij debuut

19 september 2010, 19:00   Bijgewerkt: 19 september 2010, 19:19

Hercules Alicante heeft zijn glanzende overwinning op FC Barcelona van afgelopen week geen passend vervolg kunnen geven. In het thuisduel met Valencia verdiende de promovendus zeker een punt, maar het bleef met lege handen achter: 1-2.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Valencia. De formatie uit de sinaasappelstad, met Hedwiges Maduro in de basis, kwam al na één minuut op voorsprong door een fraai doelpunt van Juan Manuel Mata. De international van Spanje plukte voorbij de tweede paal in één keer een hoge bal van Pablo Hernandez uit de lucht en schoot in de verre hoek de 0-1 binnen. Na een kwart wedstrijd maakte dezelfde Hernandez er met een doeltreffend afstandsschot 0-2 van.

Op slag van rust ging het echter mis voor Valencia. David Trezeguet benutte een makkelijk gegeven strafschop (1-2) en enkele minuten na de helftwissel kreeg David Navarro zijn tweede gele, en dus een rode, kaart.

Met een man meer ging Hercules, waar Piet Velthuizen opnieuw op de bank zat, op zoek naar de gelijkmaker. Hiervoor kreeg het mede door het goede spel van Royston Drenthe zeker prima kansen, zo kopte Trezeguet op de paal. Een punt was meer dan verdiend geweest voor het dappere Hercules, maar Valencia hield stand.

Valencia komt door de zege op negen punten na drie duels. Daarmee verdringt het Real Madrid van de eerste plaats. Atletico Madrid komt later op de avond langszij als thuis van FC Barcelona wordt gewonnen. Villarreal rukte op naar de vierde plaats. Door twee treffers van Nilmar werd in Valencia met 2-1 gewonnen bij Levante. De formatie uit Castellon heeft nu zes punten op de teller staan.

In de onderste regionen van de Primera Division maakte Saïd Boutahar zijn debuut voor Real Zaragoza. Een succesvolle entree van de Rotterdammer bij de Spaanse club werd het echter niet. Bij hekkensluiter Racing Santander werd met 2-0 verloren. De ex-speler van Feyenoord viel na een uur in. Met hem in het team werd een punt uit handen gegeven, waardoor Zaragoza onder de rode streep verdwijnt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen