Magath: "Kohlenpot-derby moeten we winnen"

Ger
16 september 2010, 14:56

Felix Magath beseft dat Schalke 04 komend weekeinde in de Bundesliga een overwinning nodig heeft tegen Borussia Dortmund. De ambitieuze ploeg uit Gelsenkirchen verloor de eerste drie competitieduels en ging deze week ook nog eens onderuit tegen Olympique Lyon in de Champions League.

"Toch hebben we hebben een goede Champions League-wedstrijd achter de rug", zegt Magath in Bild. "Door een onterechte rode kaart hebben we dat duel niet weten te winnen. Bovendien leek het doelpunt van Lyon me niet in orde; daar werd volgens mij nog een hand gebruikt. Het is duidelijk dat onze start van het seizoen in het water is gevallen. Maar van een crisis is geen sprake."

De oefenmeester neemt in de Kohlenpot-derby tegen Borussia Dortmund met niets minder dan drie punten genoegen. "Het is eigenlijk de beste wedstrijd die we ons kunnen wensen. De derby moét gewonnen worden. Drie verliespartijen in de competitie is voldoende een vierde zal ik niet accepteren. Met deze ploeg in opbouw is tijd nodig. Dan denk ik dat dit een heel sterk team wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen