Matavz: "Beetje teleurgesteld over reserverol"

Ger
13 september 2010, 09:44

Na drie basisplaatsen op rij moest Tim Matavz zondag tegen FC Utrecht genoegen nemen met een reserverol. De spits was tijdens zijn invalbeurt echter alsnog beslissend voor FC Groningen door een penalty te forceren. Andreas Granqvist tekende daarna vanaf elf meter voor de winnende treffer.

Matavz (21) kreeg enkele uren voor de wedstrijd van trainer Pieter Huistra te horen dat hij niet aan de aftrap hoefde te verschijnen. "Ik was wel een beetje teleurgesteld. Maar het is de keuze van de trainer, daar heb ik niets tegen in te brengen. Door hard te werken en beslissend te zijn voor de ploeg - zoals tegen FC Utrecht - hoop ik hem op andere gedachten te brengen", zegt de Sloveense international tegen FCUpdate.nl.

{image[272493][right-half][huistra]}"Het is fijn dat ik een belangrijke bijdrage kon leveren, maar vooral de drie punten tellen. De komende weken wachten immers lastige wedstrijden", weet Matavz, die met zijn club achtereenvolgens het verrassende Excelsior, PSV, FC Twente en SC Heerenveen treft. De Groningers kunnen daarbij vertrouwen putten uit de start van het seizoen, waarin de ploeg lang niet altijd sprankelend speelde - maar desondanks ongeslagen bleef.

"We hebben een goede ploeg én een goede bank", is de verklaring van de jonge spits voor de prima reeks. Tegen FC Utrecht had Huistra zowaar een volledig fitte selectie tot zijn beschikking. Die luxe had de huidige nummer vier van de Eredivisie drie jaar geleden voor het laatst gehad. "Door de hevige concurrentie moet je knokken voor je plaats", aldus Matavz. "Dan kan het dus gebeuren dat je er een keer naast komt te staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen