Prikkelbare Ibrahimovic deelt uit in Milaan

Ger
16 september 2010, 13:48   Bijgewerkt: 16 september 2010, 14:44

Zlatan Ibrahimovic heeft zich woensdagavond na de Champions League-zege op Auxerre (2-0) weer eens van zijn slechtste kant laten zien. De licht ontvlambare Zweed, die tegen de Fransen beide treffers voor zijn rekening nam, kreeg het verbaal aan de stok met tv-analist Arrigo Sacchi.

Nadat de oud-trainer van AC Milan grapte dat Ibrahimovic bij de 1-0 'alleen kon scoren omdat hij zulke grote voeten heeft', ontstak de aanvaller in woede. "Sacchi moet eens leren zijn mond te houden. Hij lijkt wel jaloers. Hij heeft het telkens over mij op de televisie en in de kranten", foeterde Ibrahimovic voor de camera van Mediaset. "Als hij iets van me wil, moet hij dat recht in m'n gezicht zeggen. Als hij me niet goed genoeg acht, moet hij ook niet naar het stadion komen."

"Ik heb het recht op een eigen mening. Bovendien geloof ik niet dat ik je heb gekwetst", repliceerde de 64-jarige Sacchi. "Jij hoeft me niets te vertellen", snauwde Ibrahimovic vervolgens, waarna de analist besloot met: "Je moet eens wat manieren leren, ventje."

De international raakte tijdens een trainingssessie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Auxerre ook al in opspraak. Hij trapte ogenschijnlijk zonder reden tegen de schouder van teamgenoot Rodney Strasser en passeerde hem daarna met een dodelijke blik in zijn ogen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen