Vlaar vreest voor scheurtje in hamstring

19 september 2010, 15:26   Bijgewerkt: 19 september 2010, 15:32

Feyenoord verloor zondag tegen Ajax niet alleen drie punten, maar ook aanvoerder Ron Vlaar. De centrale verdediger viel in de klassieker (1-2) vlak voor rust uit met een hamstringblessure en vreest zeker enkele weken uit de roulatie te zijn. 

Vlaar leek de blessure op te lopen tijdens een botsing met Maarten Stekelenburg, maar volgens de verdediger was het kwaad al geschied voordat hij de doelman raakte. "Ik wilde naar de bal springen, maar tijdens mijn afzet voelde ik al een verkramping in mijn hamstring. Met die botsing had het dus niets te maken. Ik voelde niets scheuren, maar het was wel een klotegevoel", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

Hoe lang hij precies uit de roulatie is, is afwachten. "Tijdens de tweede helft is een echo gemaakt en ben ik al behandeld. Het voelt slechter dan vorig seizoen, toen ik tegen Sparta ook geblesseerd raakte aan mijn hamstring. Toen kostte me dat een paar weken, dus ik vrees nu ook wel een tijdje er uit te zijn. Ik krijg dinsdag een definitieve diagnose, maar ik denk dat er een klein scheurtje in mijn hamstring zit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen