Bayern München wint opnieuw niet bij HSV

22 oktober 2010, 22:30   Bijgewerkt: 23 oktober 2010, 02:14

Voor het vierde seizoen op rij heeft Bayern München de uitwedstrijd bij Hamburger SV niet in winst weten om te zetten. De formatie van Louis van Gaal speelde vrijdag in de HSH Nordbank Arena met 0-0 gelijk tegen die Rothosen.

Door de absenties van de geblesseerden Mark van Bommel, Arjen Robben (beide Bayern) en Eljero Elia (HSV), waren Ruud van Nistelrooy en Joris Mathijsen (beide HSV) bij deze editie van HSV- Bayern de enige Nederlanders die in actie kwamen.

Het was hun club die in de eerste twintig minuten het betere van het spel had, maar grote kansen wist HSV niet te creëren. Daarna herpakte Bayern zich, maar ook die equipe kwam niet tot scoren. Jonathan Pitroipa kreeg vlak voor tijd de beste kans op de 1-0, maar hij raakte namens de thuisclub de paal.

Het bleef uiteindelijk 0-0. En zo kwam Bayern wederom niet tot scoren. Na negen duels in de Bundesliga hebben de Zuid-Duitsers pas acht keer gescoord. Een nieuw, negatief, clubrecord. Het oude stamde uit 1991, toen der Rekordmeister in de eerste negen wedstrijden van het seizoen tien doelpunten liet aantekenen.

HSV klimt door het gelijkspel van de vijfde naar de vierde plek, maar de concurrentie komt later dit weekend nog in actie. Bayern blijft tiende, met twaalf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen