Bos vreest ontslag: "Ik weet hoe het werkt"

18 oktober 2010, 08:37

Vitesse wil binnen drie jaar landskampioen worden, maar van een stap voorwaarts is momenteel nog geen enkele sprake. Ondanks de komst van een handvol nieuwe spelers staat de ploeg in de degradatiezone van de Eredivisie. Zondag was Roda JC met 4-1 te sterk voor de dolende formatie van trainer Theo Bos.

Bos beseft dat de verwachtingen in Arnhem en omstreken hooggespannen zijn en de druk op zijn schouders, nu de resultaten tegenvallen, toeneemt. "De positie van Bos komt onder druk, dat besef ik, maar ik heb dat zelf niet in de hand. Daarvoor moet je bij de clubleiding zijn. Maar ik weet hoe het werkt in het voetbal. Als het slecht gaat is de trainer aan de beurt", aldus de oefenmeester tegen Omroep Gelderland.

Over het spel van zijn ploeg tegen Roda JC had Bos geen goed woord over. "Ik vind het wel een afgang. Hoe wij binnen vijf minuten drie tegendoelpunten incasseren kan niet. Het schort bij ons aan ervaring. We hebben niemand die er in het veld iets van zegt en we missen met Rajkovic natuurlijk een belangrijke pilaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen