Bosz: "De Graafschap heeft veel veerkracht"

22 oktober 2010, 19:02   Bijgewerkt: 22 oktober 2010, 19:46

Coach Peter Bosz van Heracles Almelo heeft genoeg keus voor de uitwedstrijd tegen zijn oud-werkgever De Graafschap, komende zaterdag (18.45 uur). Behoudens de geschorste Ben Rienstra is iedereen inzetbaar bij de Almelose formatie.

Hoewel Heracles na de 3-2 zege op NEC van vorige week vertrouwen heeft, is Bosz op zijn hoede voor De Graafschap. "Er zit bij De Graafschap veel verschil tussen thuis- en uitduels, ze haalden tot nu toe zeven van de negen punten in eigen stadion. In uitduels haalden ze twee punten, hoewel ze daar tot twee keer toe terugkwamen van een 2-0 achterstand naar 2-2. Dat zegt iets, De Graafschap beschikt over veel veerkracht. Ook als ze achter komen laten ze de kop niet hangen”, zegt Bosz.

Eén van die tweemaal dat De Graafschap van een 2-0 achterstand terugkwam tot 2-2 was vorige week bij FC Utrecht. Invaller Steve de Ridder maakte vijf minuten voor tijd gelijk, maar begint desondanks op de bank tegen de Overijsselaars. "Ik zie geen aanleiding om wat te veranderen. Het team heeft het goed gedaan", verklaart trainer Darije Kalezic van de Superboeren in De Gelderlander.

Aangezien Kalezic aan zijn basiself van vorige week vasthoudt, start de van een schorsing teruggekeerde Vito Wormgoor eveneens als reserve.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen