Capello geeft Rooney waarschuwing

25 oktober 2010, 17:58   Bijgewerkt: 25 oktober 2010, 18:04

Fabio Capello heeft Wayne Rooney even op scherp gezet. De bondscoach van Engeland heeft de spits van Manchester United, die afgelopen week ondanks alle geruchten gewoon bijtekende bij zijn ploeg, gewaarschuwd dat hij hem niet op zal stellen tenzij hij zijn vorm weer terugvindt.

Rooney staat op dit moment even buiten spel in verband met een enkelblessure, maar zijn prestaties bij zowel zijn club als het Engelse nationale team lieten het afgelopen half jaar flink te wensen over. Zo wist de Engelsman dit seizoen pas een keer het net te vinden in de Premier League.

Capello geeft aan dat alle strapatsen van Rooney buiten het veld hem niets interesseren en dus ook niet meewegen voor het toebedelen van speeltijd aan de spits. “Als hij in vorm is stel ik hem op, anders niet. Voor alle overige zaken moet je bij Sir Alex Ferguson (coach Manchester United,red.) zijn”, aldus de Italiaan tegenover RAI.

Tevens gaf de Engels bondscoach aan dat hij volgende maand in de komende vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk wat talentvolle beloften speeltijd zal gunnen. “We hebben goede jonge spelers, een goed Onder 21-elftal en een sterke Onder 19-ploeg. Daarom zal ik wat gaan experimenteren met spelers de komende twee vriendschappelijke wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen