Everse: "Zo worden wij geen kampioen"

30 oktober 2010, 10:16

Sparta Rotterdam verloor vrijdag in de Jupiler League met 3-1 bij FC Den Bosch. Aangezien koploper FC Zwolle in eigen huis Almere City FC oprolde (4-0), bedraagt de achterstand van de Kasteelheren op de lijstaanvoerder nu al zeven punten. Jan Everse, coach van Sparta, uitte na afloop dan ook kritiek op zijn ploeg, die promotie naar de Eredivisie steeds verder uit het zicht ziet verdwijnen.

“Maar als je zo speelt als wij hebben gedaan, dan heb je ook geen enkel recht op titelaspiraties”, briest Everse tegen RTV Rijnmond. “Ik ben daar overigens altijd al voorzichtig in geweest. Vanaf de eerste dag zijn wij gebombardeerd tot titelfavoriet nummer één. Maar in het begin van het seizoen en de voorbereiding zagen wij al dat wij veel tekortkomingen hebben.”

“Een titelkandidaat heeft in elke linie voldoende kwaliteit en wij krijgen veel te veel goals tegen”, verwijst Everse naar de negentien tegendoelpunten in elf wedstrijden. “Met deze jonge groep moeten wij hele grote stappen maken om nog die rol als favoriet waar te maken. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar zoals wij de goals tegen krijgen worden we geen kampioen.”

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen