Groningen zonder Bacuna op zoek naar 'revanche'

1 oktober 2010, 16:07   Bijgewerkt: 1 oktober 2010, 16:12

Voor de tweede keer binnen een week staat FC Groningen voor een moeilijk uitduel. Nadat afgelopen zaterdag PSV op 1-1 werd gehouden, moet de formatie van coach Pieter Huistra op bezoek bij FC Twente. Hoewel Groningen knap derde staat in de Eredivisie, reist de ploeg met revanchegevoelens naar de Grolsch Veste.

Hoewel Groningen met de remise zijn ongeslagen status behield, plaatste Huistra toch wat kritische kanttekeningen bij het optreden van zijn brigade. “De manier van spelen van onze kant was niet de standaard zoals wij dat tegen een topclub willen. Wat dat betreft willen we ons toch revancheren”, zegt de coach. “PSV speelde een goede wedstrijd tegen ons en zette snel druk. Dus zullen wijzelf nog beter moeten worden in het positiespel. En zowel op het middenveld als in de aanval de bal langer moeten vasthouden. Het zal niet gemakkelijk worden tegen de landskampioen, maar we zullen er alles aan doen om onszelf van onze beste kant te laten zien.”

Leandro Bacuna moet passen voor de wedstrijd in Enschede. De middenvelder zit met verrekte enkelbanden in de lappenmand. Oluwafemi Ajilore ontbreekt mogelijk ook. De middenvelder heeft hamstringklachten overgehouden aan een wedstrijd van het beloftenelftal, afgelopen woensdag. Jeroen Veldmate en Petter Andersson zijn in beeld als zijn vervangers.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen