Hodgson blij met intenties nieuwe eigenaar

29 oktober 2010, 18:53

Liverpool-coach Roy Hodgson is zeer tevreden met de uitspraak van de nieuwe eigenaar van de club John Henry. Henry liet weten dat hij niet van plan is om spelers te laten vertrekken tijdens de tussentijdse transferperiode in januari, en in plaats daarvan juist zal trachten om de selectie te versterken.

Dit zou betekenen dat sterkhouders van Liverpool, zoals Fernando Torres en doelman Pepe Reina, gewoon zullen blijven. Reina werd de laatste tijd nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Manchester United, waar hij de vervanger zou moeten worden van Edwin van der Sar.

Maar Hodgson, die nauwe contacten onderhoudt met de New England Sports Ventures groep die Liverpool recentelijk overnam, is niet gedwongen om spelers te verkopen. "Er zijn geen discussies geweest over het feit dat we spelers dienen te verkopen. Alle gesprekken die we voerden, gingen over de manier waarop we ons team sterker kunnen maken."

Hodgson is dan ook erg blij met de intenties van de nieuwe eigenaar. "Hun gedachten liggen op dezelfde lijn als de doelen die deze club zich stelt. En één van die doelen is om de club te reorganiseren en veel beter te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen