Hoeness sceptisch over gesprek met KNVB

21 oktober 2010, 12:05   Bijgewerkt: 21 oktober 2010, 12:13

De KNVB en Bayern München gaan binnenkort op een ‘normale manier’ met elkaar in gesprek over de blessures van Arjen Robben en Mark van Bommel. Uni Hoeness, de voorzitter van de Duitse club, heeft echter weinig vertrouwen in een goede afloop.

Bayern wijt de blessures van het Nederlandse duo aan de onzorgvuldigheid van de medische staf van de KNVB en eist daarom miljoenen euro’s schadevergoeding. De Nederlandse bond is echter niet van plan de schadeclaim van der Rekordmeister te betalen. Mede daardoor zijn beide partijen in oorlog met elkaar. Om de kou uit de lucht te nemen, schreef de KNVB onlangs een brief naar de Zuid-Duitse club. “Op basis van dat schrijven hebben wij weinig vertrouwen in een goede afloop”, vertelde Hoeness donderdag aan de Duitse krant TZ.

De KNVB is zich dus van geen kwaad bewust, terwijl Bayern op miljoenen recht meent te hebben. De Duitsers zullen niet van dit standpunt afwijken tijdens het gesprek. Hoeness zegt echter wel zich zeker niet vijandelijk op te stellen tijdens het onderhoud. “We gaan ‘normaal’ de onderhandelingen in”, besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen