KNVB zoekt 'normaal contact' met Bayern

15 oktober 2010, 09:34   Bijgewerkt: 15 oktober 2010, 09:43

De KNVB gaat vandaag (vrijdag) contact zoeken met Bayern München. De relatie tussen de voetbalbond en de Duitse club is door de blessures van Arjen Robben en Mark van Bommel ernstig bekoeld, maar directeur betaald voetbal Bert van Oostveen hoopt op een fatsoenlijke manier met de Duitsers te kunnen praten.

"We proberen een normaal contact tot stand te brengen'', zegt Van Oostveen in AD Sportwereld. Hij stuurt alle medische informatie over Van Bommel naar München. "We hebben de scan van Van Bommels blessure gisteren opgestuurd gekregen, maar de aanvullende informatie ontbrak. Die hopen we nog te krijgen."

Vlak voor Nederland-Zweden legde Bayern bij de KNVB het dringende verzoek neer om Van Bommel niet op te stellen, omdat hij last had van zijn knie. De bond negeerde dat verzoek en de middenvelder kwam gewoon in actie tegen Zweden. Bij terugkomst in München bleek echter dat Van Bommel inderdaad geblesseerd is en dat hij twee tot drie weken rust moet houden. Dit leidde tot veel woede bij Bayern.

Ook in de zaak-Arjen Robben ligt Bayern nog altijd overhoop met de KNVB. De Duitsers eisen de schadevergoeding en dreigen naar de rechter te stappen, maar daar lijkt de KNVB niet wakker van te liggen. "Daar zijn we niet bang voor. Ik heb liever dat ze vandaag dan morgen naar de rechter gaan", aldus Van Oostveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen