Kortrijk-speler Vrancken stopt per direct

15 oktober 2010, 10:37

De profloopbaan van Wouter Vrancken zit er op. De 31-jarige middenvelder van KV Kortrijk heeft wegens aanhoudende heupproblemen besloten om per direct een punt achter zijn carrière te zetten, zegt hij in de Belgische krant Het Nieuwsblad.

Vrancken kreeg eind augustus te horen dat zijn heup er slecht aan toe was. "De orthopedist zei al dat het erg was, maar de heupchirurg die hij erbij haalde, was cru: "Als je er niet depressief van wordt, dan zou ik onmiddellijk stoppen met voetballen. En als het mijn heup was, dan ging ik zelfs niet meer in het park lopen", zei hij. Dat is slikken, maar liever zo dan dat men rond de pot draait", aldus de Belg.

"Ik heb me er niet zomaar bij neergelegd, maar zowel in het ziekenhuis van Genk, Antwerpen als Kortrijk klonk de diagnose: zeer zware artrose aan de heup. Bij elk doktersbezoek werd de hoop kleiner", vertelt Vrancken, die zich daardoor gedwongen zag om te stoppen. Een zware beslissing, zegt hij. "Ik ga het enorm missen. Ik had normaal nog enkele jaren te gaan. Dan stoppen met je passie is moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen