Redknapp kampt met defensieve kopzorgen

19 oktober 2010, 15:36   Bijgewerkt: 19 oktober 2010, 16:38

Tottenham Hotspur mist morgen (woensdag) in de Champions League-ontmoeting met Internazionale veel belangrijke spelers. Grote afwezige in de selectie van coach Harry Redknapp is Rafael van der Vaart. De Nederlander zit een schorsing uit wegens zijn dubbele gele kaart in de ontmoeting met FC Twente.

Verder ontbreken de verdedigers Ledley King, Michael Dawson en Younes Kaboul door blessures aan de kant van de Londenaren. Hierdoor moet Redknapp de ook niet geheel fitte William Gallas moet opstellen. "Hij moet spelen, ik heb niemand anders", zegt Redknapp.

Inter is evenmin op volle kracht. Trainer Rafael Benitez kan nog altijd geen beroep doen op de geblesseerde spits Diego Milito. De Macedoniër Goran Pandev en de Argentijn Esteban Cambiasso lijken weer hersteld en zijn opgenomen in de selectie, maar staan vermoedelijk niet in de basis. Dat geldt wel voor Wesley Sneijder en de man in vorm bij Inter, spits Samuel Eto'o.

Inter en Tottenham zijn na twee duels koploper in groep A met 4 punten uit twee duels. Inter won onder meer met 4-0 van Werder Bremen en de Spurs rekenden af met FC Twente (4-1). De titelverdediger uit Milaan geniet woensdag het thuisvoordeel in stadion San Siro.

Coach Benitez van Inter waakt voor onderschatting. "Ik verwacht een moelijke wedstrijd tegen een mentaal sterke ploeg", aldus de Spanjaard, die het Engelse voetbal goed kent door een lang dienstverband bij zijn vorige werkgever Liverpool. "We zullen goed moeten spelen als we willen winnen. Natuurlijk hebben we met Eto'o een speler die momenteel in goede vorm is, maar we kunnen ook op andere manieren scoren."

Redknapp is helder over zijn strategie. "Een nederlaag vermijden. We kunnen niet de boel wagenwijd open zetten, dus is het zaak om slim te spelen en het de tegenstander zo moeilijk mogelijk maken. Ik denk dat iedereen blij is als we met een punt terugkeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen