Sparta zet Boakye per direct op non-actief

21 oktober 2010, 16:05   Bijgewerkt: 21 oktober 2010, 16:12

Sparta Rotterdam heeft Emmanuel Boakye donderdag per direct op non-actief gezet. De Rotterdammers gaan wellicht een arbitragezaak aanspannen tegen de verdediger omdat ze niet te spreken zijn over zijn houding. In afwachting van de mogelijke zaak mag de Ghanees niet meetrainen bij de Kasteelheren, weet Voetbal International.

Boakye, die in 2009 Heracles voor Sparta verruilde, zou te veel kilometers hebben gereden in de leaseauto van Sparta. Daarnaast heeft hij twee keer te hard gereden in de bedrijfsauto en verscheen hij driemaal later op de club dan afgesproken. Voor Sparta reden genoeg om hem te ontslaan. Directeur Peter Bonthuis zegt dat Boakye inmiddels een aanbieding heeft gehad. “Als hij hiermee niet akkoord gaat, overwegen wij inderdaad de arbitragecommissie in te schakelen”, zegt hij.

Louis Everard van de VVCS, die de zaken van Boakye waarneemt, maant Sparta tot haast, anders gaat hij zelf een arbitragezaak aanspannen. Hij liet ook weten een uitspraak van de arbitragecommissie met vertrouwen tegemoet te zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen