Van Beukering alweer weg bij GA Eagles

2 oktober 2010, 19:23

Jhon van Beukering houdt het alweer voor gezien bij Go Ahead Eagles. De aanvaller was pas een maand in dienst van de formatie uit Deventer, maar daar zag hij geen perspectief meer om de samenwerking te continueren. Daarom vertrekt hij.

Bij Go Ahead had Van Beukering Koen van der Biezen en Frank van der Zwan voor zich. Op basis daarvan besloot hij dat het beter was zijn heil elders te zoeken. “Het was de afspraak dat wanneer zij fit zouden zijn, ik weer verder zou kijken”, zegt Van Beukering aan De Stentor. “Ik dank GA Eagles dat ze me de kans gaven, maar nu kan ik beter mijn handen vrij hebben om ergens anders te gaan kijken. Het was een win-win situatie. En ik ben zeker ook niet teleurgesteld dat ik niet meer dan één keer in de basis stond. Ik wist van te voren dat de trainer nog twee andere spitsen had.''

De 27-jarige Van Beukering, op amateurbasis verbonden aan Go Ahead, kwam tot dusver tot vier invalbeurten in de Jupiler League en één basisplek in de KNVB beker. Hij heeft nog geen nieuwe club gevonden. De ex-speler van Vitesse en NEC vertrekt eerst naar Indonesië, waar hij onlangs werd opgeroepen voor de nationale ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen