'Van Hooijdonk mogelijk terug naar NAC Breda'

25 oktober 2010, 10:03   Bijgewerkt: 25 oktober 2010, 10:09

Na vijf jaar keert Pierre van Hooijdonk mogelijk terug bij NAC Breda. De ex-spits, die verspreid over twee periodes vier jaar voor de Brabanders speelde, staat op de nominatie om technisch directeur in het Rat Verlegh Stadion te worden, weet BN de Stem. De oud-international van Oranje is al maanden in gesprek met sponsor Jan Hoppen, die NAC weer een ‘Bredaas gezicht’ wil geven.

Chris van Nijnatten, journalist, zou als algemeen directeur in beeld zijn. Daarnaast moet er nog iemand bijkomen die over de financiële portefeuille gaat. Dat is althans het ideaalplaatje van Hoppen, die samen met een aantal anderen, aan een plan werkt om de Bredase club binnen vijf jaar weer gezond te maken.

NAC-zegsman Willem Reijn wil het nieuws overigens niet bevestigen. "Jan Hoppen is projectontwikkelaar en sponsor, maar hij heeft bij NAC geen enkele functie", vertelde hij. Van Hooijdonk onthield zich van elke vorm van commentaar.

Van Hooijdonk keerde in de zomer van 2005 terug bij NAC om af te bouwen. Zijn comeback liep echter op een fiasco uit. Onder trainer Ton Lokhoff was Pi-Air nog onomstreden, maar toen de tacticus wegens teleurstellende prestaties de laan werd uitgestuurd en werd opgevolgd door Cees Lok, verdween Van Hooijdonk uit beeld. Hierop vertrok hij, tot grote woede van de fans, naar Feyenoord om dáár af te bouwen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen